print this page Imprimir email this solution Email

Título: Het instellen van de WAP300N naar toegangspunt modus

Id do Artigo: 28398

Het instellen van de WAP300N naar Access Point mode (Toegangspunt modus) kunt u:

De WAP300N is standaard ingesteld op Access Point (toegangspunt) modus.  Als het is ingesteld op een andere operatiemodus, volg de onderstaande stappen om te leren over hoe u Access Point mode (Toegangspunt modus) kunt herstellen:

Stap 1:
Sluit de WAP300N aan op uw computer met behulp van een Ethernet-kabel.

Stap 2:
Open de WAP300N webgebaseerde startpagina met behulp van het openen van een webbrowser en typ in het IP-adres in de adresbalk.

OPMERKING:  Het IP-adres van de WAP300N is 10.100.1.1.  Als de WAP300N al geconfigureerd is met uw router, controleer het IP-adres door de DHCP-client tabel van de router te gebruiken bij toegang tot de webgebaseerde start pagina.  Om te leren hoe u het IP-adres kunt controleren met behulp van DHCP-client tabel, klik dan hier.

Stap 3:
Op de webgebaseerde startpagina, gaan naar Setup > Operation Mode (Instellingen > Operatiemodus).

Stap 4:
Selecteer Access Point (Toegangspunt) klik daarna op Save Settings (Instellingen Opslaan).

U moet nu met succes uw WAP300N ingesteld hebben tot Access Point mode (Toegangspunt modus).