Vereiste overeenkomsten en garanties

Linksys biedt haar klanten garanties voor haar thuis- en zakelijke producten. Download het document onder uw productcategorie voor meer informatie.

Voor Linksys HomeWRK voor bedrijven:

Voor Linksys USB adapters:

Linksys garantie- en ondersteuningsinformatie (Engels en andere talen)

Voor Velop en Linksys EA9500:

Linksys garantie- en ondersteuningsinformatie (Engels en andere talen)

Voor zakelijke producten van Linksys (Ethernet-switches, accesspoints, VPN-routers en accessoires):

Linksys garantie- en ondersteuningsinformatie 5 jaar (Engels en andere talen)
Linksys garantie- en ondersteuningsinformatie 2 jaar (Engels en andere talen)

Voor Linksys HomeWRK voor bedrijven:

Linksys HomeWRK voor zakelijke documenten (Enterprise)
Linksys HomeWRK voor zakelijke documenten (werknemers)
Documentatie over regelgeving en naleving (Engels en andere talen)