De Linksys SE2500 leren kennen

De Linksys SE2500 is een 5-poorts Gigabit Ethernetswitch met mogelijkheden voor het automatisch vaststellen van verbindingen met een snelheid van 10, 100 of 1000 Mbps. Hieronder vindt u meer informatie over de functies en specificaties van dit apparaat.

Productfuncties:

• Heeft vijf 10/100/1000 Mbps Ethernetpoorten met auto-sensing.

• Alle poorten bieden ondersteuning voor automatische detectie van MDI/MDI-X-kabels (standaard of crossover).

• Full-duplex IEEE 802.3x-gegevensstroombeheer en half-duplex backpressure met intelligente detectie van congestie door de poorten en besturing van de verzendsnelheid.

• Ontworpen met statuslampjes voor LED-poorten met Aan/Uit-knop.

• Heeft een groene energiebesparingsfunctie die kabelaansluitingen detecteert, een slaapstand heeft en de kabellengte kan vaststellen.

Achterpaneel

LED-knop – Hiermee kunnen de LED-lampjes van de poorten op Aan/Uit worden ingesteld.

Ethernetpoorten – Vijf 10/100/1000 Mbps Ethernetpoorten met automatische functie voor kabeldetectie.

Voedingspoort – Hierop wordt de netstroomadapter aangesloten.

LED-lampje Power (Voeding)– Hiermee kunt u controleren of de switch is ingeschakeld.