Linksys Smart Wi-Fi-compatibiliteitsproblemen met OS X Mountain Lion 10.8 en OS X Mavericks 10.9

De Linksys cloud account is een gratis dienst gebundeld met de Linksys Smart Wi-Fi Routers (E4200v2, EA2700, EA3500, EA4500 en EA6500). Hiermee kunt u uw routerinstellingen lokaal of op afstand via internet configureren.

Bij het instellen van uw Linksys Smart WiFi Router om de Linksys cloud-account te hebben, kunt u de firmware handmatig upgraden met behulp van de klassieke weergave of via de LinksysSmartWiFi.com-pagina.

Als u problemen ondervindt bij het instellen van uw OS® X Mountain Lion 10.8 of OS X Mavericks 10.9 om de Linksys app te hebben, controleer dan of uw Linksys Smart WiFi Router compatibel is door de onderstaande tabel te raadplegen.

Linksys Smart Wi-Fi RouterCompatibiliteit met OS X Mountain Lion (10.8) Compatibiliteit met OS X Mavericks (10.9)
EA2700DownloadJa
EA3500DownloadJa
EA4500DownloadJa
EA6500DownloadJa

Probleemoplossingstips
  Apparaten toevoegen aan uw netwerk

Het Linksys cloud-account biedt u de beste WiFi-ervaring door draadloze apparaten zoals smartphones, tablets, gameconsoles, camera's en draadloze printers gemakkelijker met internet te verbinden.