Het MAC-adres van uw HP® Officejet 6600 printer achterhalen

Draadloze toegang tot een Linksys router kan worden gefilterd door het gebruik van het Media Access Control (MAC) adres van een draadloos apparaat, zoals een draadloze printer.  MAC-filtering is een beveiligingsfunctie die specifieke MAC-adressen kan toestaan danwel verbieden verbinding te maken met uw draadloze router.

OPMERKING:  Het gebruik van WPA en WPA2 zijn nog altijd de aanbevolen beveiligingsinstellingen voor een draadloos netwerk.  Als u een Linksys Wi-Fi router gebruikt, klik hier voor meer informatie.  Bij het gebruik van een Linksys Smart Wi-Fi router, klikt u hier.

U kunt het MAC-adres van uw HP® Officejet 6600 printer eenvoudig achterhalen door onderstaande stappen te volgen.

Stap 1:
In het control panel (configuratiescherm) van uw printer, drukt u op de Power knop.

Stap 2:
Druk op het pictogram Wireless (Draadloos).

Stap 3:
Noteer het MAC-adres dat verschijnt op uw printer.

Zodra u het MAC-adres van uw printer hebt genoteerd, kunt u het toevoegen aan de lijst met apparaten die toestemming hebben om verbinding te maken met uw draadloze netwerk.  Om te weten hoe u de MAC-filtering functie van uw router kunt configureren, klik op onderstaande links:

Draadloze MAC-Filtering instellen om gebruikers toe te staan verbinding te maken met het draadloze netwerk op uw Linksys router
Draadloze MAC-Filtering instellen om te voorkomen dat gebruikers verbinding maken met het draadloze netwerk op uw Linksys router
Draadloze MAC-Filter configureren met uw Linksys Smart Wi-Fi-account

Uw netwerk uitbreiden

Naast het configureren van de geavanceerde functies van uw Linksys router, kunt u ook andere dingen doen door het verbinden van meerdere apparaten met uw netwerk.  Door het verbinden van meer apparaten kunt u uw draadloze signaal uitbreiden om de moeilijk te bereiken gebieden in uw huis wel te bereiken.  Daarnaast kunt u zowel bekabelde als draadloze apparaten verbinden voor gaming en entertainment.  Klik op onderstaande links voor meer informatie over deze producten.

De Linksys RE1000 leren kennen
De Linksys WES610N leren kennen
De WET610N leren kennen