Hoe beperkte internettoegang op specifieke apparaten uit te schakelen met uw Linksys Smart Wi-Fi Account

Met het hulpprogramma voor Parental Controls (Ouderlijk toezicht) in de Linksys Smart Wi-Fi kunt u internettoegang beperken voor gebruikers binnen uw netwerk.

Als u dit inschakelt, kunt u de tijd en dag bepalen waarop internettoegang beschikbaar is voor specifieke gebruikers en heeft het ook de functie om websites of URL's te blokkeren.  Klik hier voor instructies over het beperken van de internettoegang op specifieke apparaten.  Als u de beperking voor een specifiek apparaat uitschakelt, heeft een bepaalde gebruiker die altijd is verbonden met uw hoofdnetwerk te allen tijde onbeperkte toegang.

Waarvoor heb ik deze functie nodig?

U kunt Parental Controls (Ouderlijk toezicht) op een specifiek apparaat uitschakelen wanneer iemand anders dit gebruikt.  In dit artikel wordt beschreven hoe u de beperkingen voor een specifiek apparaat uitschakelt, die zijn ingesteld met het hulpprogramma Parental Controls (Ouderlijk toezicht).  Volg hiervoor onderstaande stappen:

Stap 1:
Ga naar uw Linksys Smart Wi-Fi Account.  Klik hier voor instructies.

Stap 2:
Klik op Parental Controls (Ouderlijk toezicht) in het linkervenster.

Stap 3:
Selecteer een apparaat in de lijst Restrict Internet Access (Internettoegang beperken).

OPMERKING:  Controleer of de functie Parental Controls (Ouderlijk toezicht) is ingeschakeld.

Stap 4:
Selecteer Never (Nooit) in het vak Block Internet access (Internettoegang blokkeren).

Stap 5:
Klik op de knop OK onder in het venster.

U heeft nu de beperkingen voor Internettoegang op specifieke apparaten uitgeschakeld met uw Linksys Smart Wi-Fi Account.

Uw netwerk beveiligen

U kunt niet alleen het hulpprogrmma Parental Controls (Ouderlijk toezicht) van uw Linksys Smart Wi-Fi Router inschakelen, maar ook bepalen wie verbinding met uw netwerk kan maken.  Klik op de volgende link voor meer informatie: