De Linksys N600 Pro Wi-Fi Range Extender, RE4100W leren kennen

De Linksys N600 Pro WiFi Range Extender, RE4100W is een van de nieuwste range extenders van Linksys die simultaan werkt op 2,4 GHz en 5 GHz-frequenties.  Hiermee kunt u het draadloze signaal van een access point of router herhalen om internetconncectiviteit te bieden aan moeilijk te bereiken plaatsen met behulp van een draadloze verbinding.

De RE4100W bevat tevens een audio-uitgang om een set actieve luidsprekers aan te sluiten.  Het kan een muziek-hub zijn die de mogelijkheid geeft om muziek af te spelen met behulp van DLNA of AirPlay® van Android™ of Apple® mobiele apparaten.

Voorkant

Power/WPS LED – de gedragingen zijn als volgt:

• UIT – Geen stroom op de range extender
  • Solide groen - Wanneer de extender klaar is voor gebruik of WPS-verbinding tot stand is gebracht
  • Knipperend groen - Wanneer de extender wordt opgestart, de fabrieksinstellingen opnieuw wordt ingesteld, upgraden van de firmware of WPS verbinding is in proces
  • Solide oranje - Zwak signaal op 2,4 GHz of 5 GHz verbinding
  • Knipperend oranje - Wanneer de extender geen verbinding kan maken of als er een probleem is opgetreden
Onderkant

Ethernet poort – sluit bekabelde apparaten aan op uw draadloos netwerk met een Ethernet (netwerk) kabel.  De groene LED brandt wanneer een Ethernet-apparaat aangesloten en actief is op deze poort.  Het lichtje knippert wanneer de extender gegevens verzendt of ontvangt met behulp van de Ethernet-poort.

Zijkant

Reset-knop – houdt de knop voor vijf( 5) seconden ingedrukt om de range extender te herstellen naar de fabrieksinstellingen.

Wi-Fi Protected Setup™ (WPS)-knop - gebruik de WPS-technologie om automatisch en veilig draadloze apparaten aan het netwerk toe te voegen.

Audio poort - sluit elk willekeurig 3.5 mm headset of luidspreker aan op de range extender.

Belangrijkste eigenschappen

• Simultane dual-band
  • Gegevenssnelheid tot 600 Mbps (maximaal N300 + N300 Mbps)
  • Compatibel met 802.11 a/b/g/n
  • Één (1) 10/100 Fast Ethernet poort met auto MDIX sensing
  • Audio Poort – De extender geeft u de mogelijkheid om muziek te streamen op uw netwerk en af te spelen op speakers met behulp van de audio poort.
  • Twee (2) spatiale streams
  • Wi-Fi Protected Setup™
  • Draadloze beveiliging
  • Cross-Band Technology - Maximaliseert simultaan gebruik van beide bands voor hoge snelheid data overdracht en ononderbroken streaming en gaming.
  • Tot 696 vierkante meter bereik
Product vereisten

Windows

• XP SP3
  • Windows Vista SP1
  • Windows 7
  • Windows 8
Mac OS X®

• Leopard 10.5.8 of hoger
  • Snow Leopard 10.6.1 of hoger
  • Lion 10.7 alle versies
  • Mountain Lion 10.8 alle versies
  • Mavericks 10.9
  • Yosemite 10.10
Inhoud van de verpakking

• RE4100W Range Extender
  • CD (alleen voor documentatie)
  • Quick Start Guide (Gebruikershandleiding)