De webgebaseerde opstartpagina van de router openen op een Android tablet

De Android™ tablet geeft u toegang tot de webgebaseerde opstartpagina via zijn browser.  Volg onderstaande stappen om te weten hoe u dit kunt doen:

OPMERKING:  In dit artikel wordt als voorbeeld een Samsung Galaxy Tab® 10.1 gebruikt.

Stap 1:
Op het beginscherm tikt u op Apps.

Stap 2:
Selecteer Browser.

User-added image

Stap 3:
Voer “192.168.1.1” in de adresbalk in en tik vervolgens op de pijl ernaast of druk op [Enter] op uw toetsenbord.

OPMERKING:  Als u het IP-adres van de router heeft gewijzigd, voer dan het nieuwe IP-adres in.

User-added image

BELANGRIJK:  Om succesvol in de webgebaseerde opstartpagina van de router in te loggen, zorg ervoor dat uw Android™ tablet verbonden is de Wi-Fi van uw Linksys router.  Klik hier voor instructies over hoe u uw tablet met de router kunt verbinden.

Stap 4:
Er verschijnt nu een scherm waarin u gevraagd wordt de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router in te voeren.  Voer de juiste gegevens in en tik op Sign in (Inloggen).

User-added image

OPMERKING:  Het standaard wachtwoord van de Linksys router is “admin”.

U zou nu succesvol toegang moeten hebben gekregen tot de webgebaseerde opstartpagina van de router via uw Android™ tablet.