Overzicht van de instellingen van Prioriteit voor media van de Linksys Smart Wi-Fi Router

Met Media Prioritization (Prioriteit voor media) kunt u bepalen welk apparaat of toepassing prioriteit krijgt voor bandbreedte.

User-added image

Op het tabblad Settings (Instellingen) van de functie Media Prioritization (Prioriteit voor media) kunt u de instellingen voor deze functie configureren.  Dit artikel geeft u een overzicht van de Media Prioritization (Prioriteit voor media) instellingen van de Linksys Smart Wi-Fi Router.

OPMERKING:  Voor meer informatie over het gebruiken van de functie Media Prioritization (Prioriteit voor media) van de Linksys Smart Wi-Fi Router klik hier.  Voor video-instructies over het hulpprogramma Media Prioritization, klik hier

User-added image

• Downstream Bandwidth - Deze functie geeft u de optie om de downstream bandwidth snelheid gebruikt in kilobits per seconde (Kbps) te specificeren.  Een waarde van 0 is onbeperkt.  Als u het te hoog heeft ingesteld, kan de router de prioriteiten niet correct toepassen en problemen kunnen optreden.
  • WMM Support - Dit is standaard ingeschakeld and verbetert de kwaliteit voor audio, video en voice applications door draadloos verkeer prioriteit te geven.
OPMERKING:  De Wi-Fi Multimedia (WMM) Support functie kan worden geconfigureerd onder Media Prioritization (Prioriteit voor media) voor Linksys Smart Wi-Fi Routers of onder Applications & Gaming > QoS in Linksys Wi-Fi Routers.
    • No Acknowledgement (Geen bevestiging) -  Deze optie geeft u de mogelijkheid om te specificeren of de router re-sends gegevens als een fout optreedt.  Dit is standaard ingeschakeld.
    U heeft ook de mogelijkheid om de prioriteitenlijst opnieuw in te stellen om alle instellingen die u heeft gemaakt te wissen.

Uw netwerk gebruiken

Naast de instellingen voor Media Prioritization (Prioriteit voor media), kunt u ook toepassingen of online games kiezen waarvoor u een hogere prioriteit voor bandbreedte wilt.  Voor meer informatie over hoe u nieuwe toepassingen of online games kunt toevoegen, klik hier.