De webgebaseerde instellingenpagina openen van de Linksys WUMC710 mediaconnector

Door de webgebaseerde instellingenpagina van de Linksys WUMC710 Wireless-AC Wi-Fi 5GHz Universal Media Connector Bridge met 4-poorts Switch te openen kunt u de instellingen en de actuele configuratie bekijken.  U kunt dit op twee (2) manieren doen:

U kunt het standaard vaste IP-adres van de mediaconnector WUMC710 gebruiken, als deze niet draadloos op een router is aangesloten, maar rechtstreeks is verbonden met een computer via een kabel.  Volg hiervoor de volgende stappen:

Stap 1:
Zet de WUMC710 media connector AAN en sluit deze met een Ethernetkabel aan op uw computer.

Stap 2:
Wijs het statische IP-adres 10.100.1.3 toe aan uw computer.  Voor instructies voor toewijzing van een vast IP-adres aan uw bekabelde computer klikt u hier.

Stap 3:
Open een webbrowser en voer 10.100.1.1 in de adresbalk in. Dit is het standaard-IP-adres van de WUMC710.

Stap 4:
Wanneer het verificatievenster verschijnt, laat u het veld User Name (Gebruikersnaam) leeg en voert u het standaard wachtwoord admin van de connector in.  Klik op OK.

OPMERKING:  Als het scherm om uw wachtwoord in te voeren niet wordt weergegeven, wacht u twee (2) minuten en probeert u het opnieuw.

Om de webgebaseerde instellingenpagina van de WUMC710 te openen met het toegewezen IP-adres moet u dit bepalen aan de hand van de DHCP-clienttabel van de router.  De WUMC710 mediaconnector moet reeds zijn ingesteld en aangesloten op de router.  Voor toegang tot de webgebaseerde instellingenpagina van de mediaconnector voert u de volgende stappen uit:

Stap 1:
Sluit de computer via een kabel of draadloos aan op de router.

Stap 2:
Open de webgebaseerde instellingenpagina van de router.  Open een webbrowser en voer 192.168.1.1 in de adresbalk in.  Meld u aan door de gebruikersnaam en het wachtwoord van de router in te voeren.

OPMERKING:  Het standaardwachtwoord van de beheerder van uw router is admin en het veld met de gebruikersnaam is leeg gelaten.  Meer informatie over het openen van de webgebaseerde instellingenpagina van de router vindt u hier.  Voor instructies over het openen van de Linksys Connect Cloud webgebaseerde interface klikt u hier.

Stap 3:
Klik op Status en klik op de knop DHCP Client Table (DHCP-clienttabel).

OPMERKING:  Voor informatie over hoe u de DHCP-clienttabel opent via de Linksys Connect Cloud webgebaseerde interface, klikt u hier.

Stap 4:
Zoek het WUMC710 apparaat op in de DHCP-clienttabel en noteer het toegewezen IP-adres.

Stap 5:
Open een nieuw tabblad in uw browser of open een nieuw venster en voer het IP-adres in dat is toegewezen aan de WUMC710.  Wanneer het verificatievenster verschijnt, laat u het veld User Name (Gebruikersnaam) leeg en voert u admin in het veld Password (Wachtwoord) in.  Klik op OK.

Om verschillende redenen kunt u wellicht de webgebaseerde instellingenpagina van de Linksys WUMC710 draadloze Wi-Fi 5GHz universele mediaconnector-bridge (AC) met 4-poorts schakelaar niet openen.  Hieronder volgen enkele mogelijke oorzaken:

·         De computer die u gebruikt om de webgebaseerde instellingenpagina te openen is niet gekoppeld aan de WUMC710.
·         Het apparaat staan niet AAN.
·         Het door u opgegeven wachtwoord is onjuist.

OPMERKING:  Als u niet in staat bent de webgebaseerde instellingenpagina van de WUMC710 te openen, kunt u de mediaconnector resetten.  Houd de knop Reset onder op het apparaat ongeveer vijf (5) seconden ingedrukt met een rechtgebogen paperclip.  Zo herstelt u de fabrieksinstellingen van de mediaconnector.  Klik voor gedetailleerde instructies over het resetten van de draadloze bridge of mediaconnector hier.