Hoe de functie Media Prioritization gebruiken van de Linksys Smart Wi-Fi Account

De Media Prioritization (Media Prioritisering) Tool van uw Linksys Smart Wi-Fi Router stelt u in staat om bandbreedte toe te wijzen aan apparaten, toepassingen en games die verbinding maken met streaming of real-time media-diensten.  Om deze functie te kunnen gebruiken, moet de computer of het apparaat dat u nodig heeft om prioriteit te geven, momenteel zijn aangesloten op het netwerk van uw router.

Volg de onderstaande stappen om te weten te komen hoe u deze functie kunt gebruiken:

Stap 1:
Ga naar uw Linksys Smart Wi-Fi Account.  Klik hier voor instructies.

Stap 2:
Klik op Media Prioritization (Media Prioritisering).

SNELLE TIP:  De Device List (Apparatenlijst) is voor sommige Linksys Smart W-Fi router ook bekend als de Network Map Tool.  Als u meer informatie wilt over deze functie, klikt u hier.

Stap 3:
Schuif de schakelaar naar ON (AAN).

Stap 4:
Gebruik de cursor van uw muis om apparaten uit de Normal Priority lijst naar de sectie Priority High te slepen en te verplaatsen.  U kunt tot drie (3) apparaten prioriteren.

OPMERKING:  Naast apparaten, kunt u ook Applications (Toepassingen) of Online Games die u hogere bandbreedte prioriteit wilt toewijzen kiezen.  Om dit te doen, herhaalt u stappen 1-3 en, in plaats van het kiezen van apparaten, kiest u toepassingen en online games uit de beschikbare keuzelijst.  Om te weten hoe u nieuwe toepassingen of online games toe kunt voegen, klik hier.

User-added image

Stap 5:
Klik op OK om de instellingen toe te passen.

U heeft nu de stappen uitgevoerd om apparaten, toepassingen en online games met behulp van de Media Prioritazion Tool een hogere prioriteit te geven.