Systeemvereisten voor Linksys Smart Wi-Fi

De Linksys Smart Wi-Fi is een gratis service die beschikbaar is voor Linksys Smart Wi-Fi Routers.  Deze functie geeft u toegang ongeacht uw locatie toegang tot uw thuisnetwerk en dit kunt configureren.

Om Linksys cloud account te gebruiken moet uw computer voldoen aan de minimale systeemvereisten voor Linksys Smart Wi-Fi.  In de volgende tabel worden de vereisten voor uw browser en besturingssysteem beschreven om Linksys Smart Wi-Fi te gebruiken.

VereistenWindowsMac®
Besturingssysteem
  • Windows® XP Service Pack 3 en hogere besturingssysteem
  • OS X® 10.5.8 of later
Browser
  • Internet Explorer® 8-10
  • Firefox® versie 8 of later
  • Google Chrome™ versie 19 of later
  • Safari® versie 5.0 of later
  • Firefox® versie 8 of later
  • Google Chrome™ versie 19 of later

OPMERKING:  Javascript en cookies moeten zijn ingeschakeld op uw webbrowser om toegang tot Linksys cloud account te verkrijgen.  Het configureren van de routerinstellingen door mobiele browsers wordt niet ondersteund, behalve voor de iPad®.

Nadat u gecontroleerd heeft of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten van Linksys Smart Wi-Fi, kunt u doorgaan met het installeren van de Linksys Smart Wi-Fi Router.  Voor meer informatie over het installeren van de Linksys Smart Wi-Fi Router, klikt u hier.  Als u gebruik maakt van een Mac®-computer, klikt u hier.

Als u wilt weten hoe u de draadloze netwerkinstellingen van uw Linksys Smart Wi-Fi Router kunt controleren of bewerken, klikt u hier.

SNELLE TIP:  Om eventuele problemen met de toegang tot de router met behulp van uw Linksys cloud account te voorkomen, zorg ervoor dat de firmware van de router is up-to-date.  Klik hier voor meer informatie over het controleren van de firmwareversie van uw router met behulp van de Linksys cloud account.