Een Samsung Smart TV aansluiten op een draadloos netwerk

Samsung HDTV-televisies bieden wereldklasse in beeldkwaliteit, ontwerp en energiezuinigheid.  In dit artikel geeft u instructies over hoe u uw Samsung Smart TV 5 series 32-46 inches aansluit op het draadloze netwerk, voert u de volgende stappen uit:

BELANGRIJK:  Controleer of de draadloze adapter van uw TV al werkt.  Ook moet u beschikken over de draadloze instellingen van uw router alvorens u het apparaat aansluit op het netwerk.  Hoe u de draadloze instellingen van uw Linksys Router controleert, leest u hier.

Stap 1:
Op uw afstandsbediening druk op de knop MENU.

Stap 2:
Selecteer Network > Network Settings (Netwerk > Netwerk instellingen).

Stap 3:
Selecteer Network type > Wireless (Netwerk typ > Draadloos).

Stap 4:
Uw Samsung Smart TV zal dan gaan zoeken naar beschikbare draadloze netwerken.  Selecteer de naam van uw draadloos netwerk (SSID) uit de lijst..

Stap 5:
Voer in het wachtwoord of beveiligingssleutel van uw draadloos netwerk in de daarvoor bestemde velden.

Stap 6:
Selecteer Done (Voltooid).

Stap 7:
Uw Samsung Smart TV zal dan proberen verbinding te maken met uw draadloos netwerk.  Eenmaal succesvol, klik op OK.

Uw Samsung Smart TV moet nu aangesloten zijn op de draadloos netwerk.