Apparaten verbinden met Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) in uw Linksys cloud account

Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) maakt het gemakkelijk om apparaten aan uw draadloze netwerk toe te voegen zonder de naam van het draadloze netwerk en het wachtwoord op te geven.  Met behulp van de Linksys cloud account wordt het verbinden van uw draadloze apparaten eenvoudiger, sneller en handiger omdat u op afstand, via een browser of mobiel apparaat toegang kunt verkrijgen om apparaten met uw thuisnetwerk te verbinden.

OPMERKING:  Het apparaat dat u wilt verbinden via Wi-Fi Protected Setup™, moet WPS ondersteunen.  Linksys Smart Wi-Fi voor mobiel ondersteunt Android™ en iOS telefoons.  Voor webgebaseerde toegang, Linksys Smart Wi-Fi wordt alleen ondersteund door iPad®

In dit artikel wordt beschreven hoe u een apparaat via WPS verbindt in uw Linksys cloud account.  Volg de onderstaande instructies.

Stap 1:
Open een webbrowser zoals Internet Explorer® of Safari® en ga naar uw Linksys cloud account.  Voor meer informatie klikt u hier.

OPMERKING:  Als u nog geen Linksys cloud account heeft ingesteld, klikt u hier voor instructies om een account aan te maken, te activeren en aan uw router te verbinden.

Stap 2:
Klik op Wireless (Draadloos) in het linkernavigatievenster onder Router Settings (Router instellingen).

Stap 3:
Klik op Wi-Fi Protected Setup.

User-added image

Stap 4:
Schuif naar de ON (AAN) positie.

OPMERKING:  Als Wi-Fi Protected Setup™ hier is uitgeschakeld, is de desbetreffende knop op uw router ook uitgeschakeld.

Stap 5:
Gebruik één (1) van de volgende methoden om uw apparaat te verbinden via WPS:

• Push Button (Drukknop) – Gebruik deze methode als uw apparaat een knop Wi-Fi Protected Setup™ heeft of als u wordt gevraagd op de knop WPS op uw router te drukken.  Druk eerst op de knop Wi-Fi Protected Setup™ op het apparaat dat u met het netwerk wilt verbinden en klik vervolgens op de knop WPS  op deze pagina.

• Router PIN (PIN-code router) – Gebruik deze code als het apparaat waarmee u verbinding wilt maken om de Personal Identification Number (PIN) van de router vraagt.  De PIN-code van de router wordt ook aan de onderzijde van de router vermeld.

• Device PIN (PIN-code apparaat) – Gebruik deze optie als uw apparaat over een Wi-Fi Protected Setup™ PIN beschikt.  Typ de PIN-code in het daarvoor bestemde veld en klik op Register (Registreren).

Stap 6:
Klik op Apply (Toepassen) > OK.

Uw apparaat zou nu draadloos verbonden moeten zijn met behulp van WPS.

OPMERKING:  Met Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) wordt één (1) apparaat tegelijk geconfigureerd.  Herhaal de stappen voor elk apparaat dat u wilt verbinden.

Draadloze elektronische apparaten verbinden

Veel van de hedendaagse technologische vooruitgang is zichtbaar in gadgets en andere elektronische apparaten.  Geniet van het comfort om uw draadloze elektronische apparaten te verbinden met uw Linksys Smart Wi-Fi Router via Linksys cloud account.  Met deze nieuwe service kunt u snel en eenvoudig uw draadloze apparaten met internet verbinden zonder dat u vaste kabels hoeft aan te sluiten.  Klik hier voor meer informatie over het aansluiten van uw elektronische apparaten op uw router.