De Linksys draadloos-N600 Dual Band Access Point met PoE, LAPN600 leren kennen

De Linksys draadloos-N600 Dual Band Access Point met PoE, LAPN600 is de nieuwste Wi-Fi-technologie die een krachtig draadloos netwerk biedt.  Het biedt een draadloze verbinding met een bekabeld netwerk of breidt de draadloze dekking van een bestaand draadloos netwerk uit.  Door dit access point te gebruiken, kunnen werknemers hun eigen apparaten meenemen naar hun werk en het access point eenvoudig implementeren met ondersteuning voor Power over Ethernet (PoE).  Met meerdere SSID kunnen draadloze clients worden onderverdeeld in verschillende groepen om verschillende toegangsrechten te hebben.

De Linksys draadloos-N600 Dual Band Access Point met PoE, LAPN600 kan worden gebruikt in:

• hotspots beheerd door een internetprovider (ISP)
  • kleine kantoren, thuis of gratis hotspots
  • veilige draadloze netwerken instellen voor draadloze clients voor toegang tot internet

Bovenkant

LED KleurActiviteitStatus
GroenKnipperendSysteem is aan het opstarten.
SolideSysteem is normaal; geen draadloos apparaat aangesloten.
BlauwKnipperendSoftware upgrade in proces.
SolideSysteem is normaal; minimaal 1 draadloos apparaat aangesloten.
Rood
SolideOpstarten of updaten mislukt; harde reset of service vereist

Onderkant

• Stroomvoorziening  Sluit de stroomadapter aan op deze poort.

OPMERKING:  Gebruik alleen de adapter die bij uw access point is geleverd.

• Ethernet-poort  Verbind een bedraad netwerkapparaat aan deze poort.  Deze 10/100 / 1000BASE-T Gigabit Ethernet RJ-45 LAN-poort ondersteunt Power over Ethernet (PoE) met een PoE-switch of PoE-injector.  LAPN600 wordt ingeschakeld vanuit een 802.3at-compatibele bron.

SNELLE TIP:  Wanneer beide PoE en stroomadapter zijn aangesloten op de access point, zal het apparaat stroom krijgen van PoE als een hogere prioriteit.  Het gebruik van Cat5e of betere kabel wordt sterk aanbevolen.

• Reset knop  Houd deze knop minder dan 15 seconden ingedrukt om het apparaat aan en uit te zetten.  Houd maximaal 25 seconden ingedrukt om het apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.