De tijdzone-instelling van de gateway wijzigen

U kunt de Time Zone Setting (Tijdzone-instelling) op uw Linksys-apparaat wijzigen door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1:
Open de webgebaseerde hulpprogramma van het apparaat.  Voor instructies klik hier.

Stap 2:
De opstartpagina van uw apparaat verschijnt.  Klik op Basic Setup (Basisinstellingen).

Stap 3:
Onder Time Settings (Tijdinstellingen), wijzig de Time Zone (Tijdzone) dienovereenkomstig.

Stap 4:
Selecteer indien nodig "Automatically adjust clock for daylight saving time" (Klok automatisch aanpassen aan zomer- en wintertijd).  Laat anders de optie leeg.

Stap 5:
Klik op Save Settings (Instellingen opslaan) om uw wijzigen op te slaan.