Wijzigen van de naam van het draadloze netwerk (SSID) op een Linksys Router

OPMERKING: Het wijzigen van de naam van het draadloze netwerk of SSID van de router is een manier om uw draadloze netwerk te beveiligen. U kunt iedere willekeurige naam gebruiken voor de SSID van uw router maar zorg ervoor dat u deze goed kent omdat dit uw draadloze netwerk van de rest onderscheidt. Voor het wijzigen van de draadloze netwerknaam van uw Linksys router, volg onderstaande stappen.

Wijzigen vande draadloze netwerknaam van de Router

Stap 1:
Krijg toegang tot de op het web gebaseerde opstartpagina van de router. Voor instructies, klik hier.

Stap 2:
Als de op het web gebaseerde opstartpagina van de router verschijnt, klik op Wireless.

Stap 3:
Zoek naar SSID en wijzig dit naar de naam van uw keuze voor het draadloze netwerk.

Stap 4:

Klik op .