Uw Android™ smartphone met het Gastnetwerk verbinden

De Linksys Smart Wi-Fi en Linksys Wi-Fi routers hebben de mogelijkheid om een apart netwerk voor gasten te creëren.  Deze functie biedt uw gasten de optie verbinding te maken met uw draadloze netwerk zonder toegang te krijgen tot het hoofdnetwerk.

OPMERKING:  In dit voorbeeld hebben de computer en andere draadloze apparaten een actieve en stabiele internetverbinding via de router.

SNELLE TIP:  Voordat u uw Android™ smartphone verbindt, zorgt u ervoor dat u over de Gastinstellingen van uw router beschikt.  Om te weten hoe, klik hier.

Stap 1:
Op het beginscherm, tikt u op het  pictogram.

Stap 2:
Tik op de optie  .

Stap 3:
Tik op Wi-Fi settings (Wi-Fi instellingen).

BELANGRIJK:  Zorg ervoor dat deWi-Fi is INgeschakeld.

Stap 4:
Selecteer uw Guest network (Gastnetwerk) en tik op de knop Connect (Verbinden).

OPMERKING:  Het Gastnetwerk verschijnt onbeveiligd in de lijst met beschikbare draadloze netwerken.  Er zal echter een loginpagina verschijnen waarin gevraagd word tom uw Gastwachtwoord, wanneer u een webbrowser opent.

Stap 5:
Op de Loginpagina, voert u uw Gastwachtwoord in.

Uw Android™ smartphone zou nu verbinding moeten hebben met het Gastnetwerk en met het internet.

SNELLE TIP:  U kunt ook de Status, Beveiliging, Signaalsterkte, Link-snelheid en het IP-adres van uwAndroid™ smartphone controleren door op uw gastnetwerk te tikken.