Linksys Wireless-N routers met ingebouwde functies voor toegangsbeperking of toegangsbeleid

De Linksys Wireless-N routers hebben ingebouwde functies voor toegangsbeperking (Access Restrictions) of toegangsbeleid (Access Policy) (of beide) in de webgebaseerde instellingenpagina.  Onderstaande tabel geeft de toegangsfuncties van alle wireless-N routers weer.

Toegangsbeperking (Internettoegangsbeleid)Toegangsbeleid
(Ouderlijk toezicht)

Toegangsbeperking (Ouderlijk toezicht + Internettoegangsbeleid)
E1000 v1, 2, 2.1E1200 v1E1200 v2
E2000E1500E4200 v1
E2100LE1550
E3000E2500
 E3200
 E4200 v2

OPMERKING:  De toegangsfuncties van de Linksys E4200 v1 en E1200 v2 omvatten zowel Internettoegangsbeleid (Internet Access Policy) als Ouderlijk toezicht (Parental controls).

OPMERKING:  De Linksys E2100L Wireless-N router is enkel verkrijgbaar in de VS.