LAPAC1750 - Downloads

De hardware-versie is gelokaliseerd naast of onder het modelnummer en is gelabeld als version, ver. of V.  Als er geen versienummer naast het modelnummer van uw Linksys product staat, dan is het apparaat versie 1.  Als u nog steeds problemen heeft bij het vinden van uw versienummer, ga naar het complete artikel voor meer informatie.

Selecteer uw land:

Voor de VS

BELANGRIJK: Als u apparaat op firmware 1.1.00.005 of ouder draait, moet u eerst uw apparaat met behulp van firmware versie 1.1.01.000 updaten voordat u de meest recente firmware 1.1.03.000 upload.

Versie 1.0

Firmware
Ver. 1.1.03.000
Meest recente datum: 1/12/2018
Download 6.4 MB

Versie-informatie

Firmware
Ver. 1.1.01.000
Meest recente datum: 07/27/2016
Download 7.0 MB

Versie-informatie

Voor andere Regio's

Versie 1.0

Firmware
Ver. 1.1.03.000
Meest recente datum: 1/12/2018
Download 6.6 MB

Versie-informatie

OPMERKING:  Na het downloaden van de firmware moet u het bestand op uw apparaat downloaden om zijn functionaliteit te verbeteren.  Voor instructies over het actualiseren van de firmware van uw apparaat klik hier.