Linksys WRT002ANT en WRT004ANT – Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de Linksys WRT002ANT en WRT004ANT?

De Linksys WRT High Gain Antennes (WRT002ANT en WRT004ANT) zijn een accessoire voor de WRT productlijn die bedoeld zijn om de zendende en ontvangende mogelijkheden van het aangesloten apparaat op hetzelfde niveau te versterken.  Deze antennes zijn dual-band en vooral voor het verbeteren van het bereik en de draadloze dekking op dezelfde verdieping.

2. Op welk type aansluitingen kan ik de antennes aansluiten?

Uw router moet Reverse SMA antenne-aansluitingen hebben om de Linksys WRT002ANT en WRT004ANT te kunnen gebruiken.

3. Kan ik de antennes op mijn niet-Linksys gebruiken?

Ja dat kunt u.  De antennes werken op elke RP-SMA-aansluitingen.  Echter, wij bieden alleen ondersteuning op de Linksys apparaten en niet op 3de partij apparaten.

4. Wat is de hoogte van de antennes?

De antennes meten 250 mm elk.

5. Zijn er vereisten voor de antennes?

Ja.  U moet RP-SMA-aansluitingen hebben om de antennes te kunnen aansluiten.

6. Wat is de piekwaarden van de antennes?

Deze antennes hebben piekwaarden tot 4 dBi op de 2,4 GHz en tot 7 dBi op de 5 GHz band.

7. Kan ik de antennes in mijn huis met meerdere verdiepingen gebruiken?

De verbetering van uw draadloze bereik en dekking is het beste op dezelfde verdieping waar de antennes zich bevinden.

8. Hoeveel antennes zitten er in de verpakking?

De WRT002ANT bevat 2 antennes terwijl de WRT004ANT 4 antennas heeft.

9. Moet ik de antennes in een bepaalde richting laten wijzen?

Ja.  Alle antennes MOETEN recht omhoog wijzen.