WRT1200AC - Downloads

De hardwareversie is gelokaliseerd naast of onder het modelnummer en is gelabeld als version, ver. of V. Als er geen versienummer naast het modelnummer van uw Linksys product staat, dan is het apparaat versie 1. Als u nog steeds problemen heeft bij het vinden van uw versienummer, ga naar het complete artikel  artikel voor meer informatie.

Selecteer uw hardware-versie:

Versie 2.0

Firmware

Ver. 2.0.6.191786
Meest recente datum: 12/10/2018
Download 30.0 MB

Versie-informatie

Firmware voor OpenVPN verlopen certificaat

Ver. 2.0.7.211765
Download 31.1 MB

BELANGRIJK: De firmware van de WRT1200AC v2 is niet compatibel met de WRT1200AC v1.

Versie 1.0

Firmware

Ver. 1.0.5.187766
Meest recente datum: 5/1/2018
Download 31.5 MB

Versie-informatie

Firmware voor OpenVPN verlopen certificaat

Ver. 1.0.6.211765
Download 31.1 MB

BELANGRIJK: De firmware van de WRT1200AC v1 is niet compatibel met de WRT1200AC v2.

OPMERKING: Na het downloaden van de firmware moet u het het bestand naar uw router laden om de functionaliteit te verbeteren. Zorg ervoor dat u de router reset na de firmware-update.