Lijst van geteste USB harde schijven en printers voor de Linksys EA8500

Dit artikel toont u een lijst met USB harde schijven en printers die zijn getest om compatibel te zijn met de Linksys EA8500 Max-Stream™ AC2600 Smart Wi-Fi-router.

Opslag
Seagate FreeAgent GoFlex Desk 3TB USB3.0 External HDD
Seagate Expansion 3TB USB3.0 External Hard Drive
WD My Book 1TB
Seagate Expansion Desktop Drive 2TB
Printers
HP® PhotoSmart All-In-One C309
HP® LaserJet P1505n

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de USB-poort van uw router om een USB-printer op een Windows®-computer aan te sluiten.  Klik hier voor Mac®-computers.

OPMERKING:  Als uw externe hard drive of printer niet in de bovenstaande lijst voorkomt, kan het wel of niet werken met de Linksys EA8500.