Linksys Smart Wi-Fi - Ouderlijk toezicht

Bescherm met de Parental Controls (Ouderlijk toezicht) Tool, van de Linksys Smart Wi-Fi, uw kinderen tegen potentieel schadelijke websites. Hiermee kunt u toegang tot het internet en specifieke websites voor individuele apparaten beperken.

Software Informatie

Systeemvereisten voor Linksys Smart Wi-Fi Router
Overzicht van Linksys cloud account
Toegang tot Linksys Smart Wi-Fi verkrijgen via een webbrowser
Wat zijn de voordelen van het gebruiken van een Linksys cloud account?
Een Linksys cloud account creëren

Ouderlijk toezicht

Internetsites op specifieke apparaten blokkeren met Linksys cloud account
Ouderlijk Toezicht uitschakelen in Linksys Smart Wi-Fi Account
Beperkingen voor Internettoegang op specifieke apparaten uitschakelen via uw Linksys Smart Wi-Fi Account
Internettoegang op specifieke apparaten beperken met Linksys Smart Wi-Fi Account
De internettoegang op specifieke tijden beperken via Linksys Smart Wi-Fi Account
Overzicht van het hulpprogramma Ouderlijk Toezicht in Linksys Smart Wi-Fi
Het wachtwoord van uw Linksys Smart Wi-Fi router opvragen