Linksys Smart Wi-Fi - Snelheid test

User-added image

Snelheid Test

Het Speed Test Tool stelt u in staat om de snelheid van uw internetverbinding te bepalen door de upload- en downloadsnelheid van uw netwerk te controleren.

Software Informatie

Systeemvereisten voor Linksys Smart Wi-Fi Router
Overzicht van Linksys cloud account
Toegang tot Linksys Smart Wi-Fi verkrijgen via een webbrowser
Wat zijn de voordelen van het gebruiken van een Linksys cloud account?
Een Linksys cloud account creëren

Snelheid Test

Overzicht van de functie Speed Test (Snelheidstest) van Linksys Smart Wi-Fi
Een snelheidstest op uw netwerk uitvoeren via uw Linksys cloud account Account