Linksys Smart Wi-Fi - Wireless

User-added image

Wireless

Beveilig en personaliseer uw draadloos netwerk volgens uw voorkeur met de Wireless Tool.

Software Informatie

Systeemvereisten voor Linksys Smart Wi-Fi Router
Overzicht van Linksys cloud account
Toegang tot Linksys Smart Wi-Fi verkrijgen via een webbrowser
Wat zijn de voordelen van het gebruiken van een Linksys cloud account?
Een Linksys cloud account creëren

Draadloos

De draadloze basisinstellingen wijzigen via uw Linksys cloud account
Overzicht van het hulpprogramma Wireless (WLAN) van Linksys Smart Wi-Fi
Draadloos MAC-filter configureren via Linksys cloud account
Apparaten via Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) verbinden in uw Linksys cloud account