OpenVPN op uw iOS-apparaat configureren voor Linksys Smart Wi-Fi Router

OpenVPN Connect is een applicatie waarmee u uw Linksys-router met OpenVPN-ondersteuning kunt verbinden met uw iOS-apparaat.  De onderstaande instructies helpen u bij het configureren van het iOS-apparaat met OpenVPN.

Voordat u het iOS-apparaat configureert, zorg ervoor dat aan het volgende wordt voldaan:

• Zorg ervoor dat de OpenVPN Connect app is gedownload en geïnstalleerd op uw iOS-apparaat.  Voor download klikt u hier.
  • Zorg ervoor dat de Linksys router met OpenVPN-functie is geconfigureerd voor OpenVPN.  Voor instructies over hoe u OpenVPN voor de Linksys Smart Wi-Fi Routers (WRT3200ACM, WRT1900AC, WRT1900ACS en WRT1200AC) kunt configureren, klikt u hier.
  • U moet de gebruikersnaam en het wachtwoord die door de admin is gegeven hebben.
  • U moet het profiel OpenVPN als een e-mailbijlage (.ovpn) hebben die door de beheerder is verstrekt die de functie OpenVPN op de router heeft geconfigureerd.
Stap 1:
Download en installeer de OpenVPN Connect app op uw iOS-apparaat.

User-added image

Stap 2:
Tik op het pictogram Mail App om uw email te openen.

User-added image

Stap 3:
Selecteer de.ovpn file.

User-added image

Stap 4:
Open de profiel attachment met de OpenVPN optie.

User-added image

Stap 5:
De OpenVPN Connect App wordt automatisch geopend en onder NEW PROFILES ARE AVAILABLE (Nieuwe profielen beschikbaar), tik op het pictogram.

User-added image

Stap 6:
Voer in de username (Gebruikersnaam) en password (Wachtwoord) gegeven door de.  Tik op de knop Save (Opslaan) als u het profiel wilt opslaan.  Vervolgens schakelt de knop onder Disconnected (Verbroken) naar rechts om Connect (Verbinden).  De OpenVPN tunnel wordt onmiddellijk worden vastgesteld.

User-added image

SNELLE TIP:  Om de verbinding tussen de iOS-apparaat en het netwerk te controleren, controleer of het iOS-apparaat het LAN IP-adres van de Linksys router kan pingen of een ander apparaat achter de Linksys router.