De Linksys EA7500 Max-Stream™ AC1900 Gigabit Wi-Fi Router leren kennen

De Linksys EA7500 Max-Stream™ AC1900 Gigabit Wi-Fi Router is een Dual Band router met twee (2) USB poorten (1x USB 3.0 poort en 1x USB 2.0 poort). Het ondersteunt een maximale snelheid van 600 Mbps op de 2,4 GHz band en tot 1300 Mbps op de 5 GHz band. Deze router komt met drie (3) externe verwijderbare dual-band dipole antennes voor verbeterde dual-band communicatie, een betere dekking en bereik.

De Linksys EA7500 heeft Beamforming technologie op beide banden dat helpt bij het verbeteren van de spraak, streamen van video en andere bandbreedte en andere latentie gevoelige transmissies. Met deze technologie, bereiken meer gegevens de bedoelde apparaten in plaats van dat het wordt uitgestraald in de atmosfeer sinds Beamforming-ondersteunde apparaten hun signaal richten in de richting van elke klant. U kunt de doorvoer en het bereik verhogen met behulp van meerdere antennes waarmee gegevens worden verzonden en ontvangen.

Voorkant:

User-added image

• Verstelbare antenne poorten - De drie (3) verstelbare externe antenne moeten aan de router worden aangesloten voordat de router wordt AAN gezet. Om de antennes aan te sluiten, draai de antenne-aansluitingen met de klok mee naar de poort.
User-added image

• Gebouwen met meerdere verdiepingen - Plaats de antennas waar de middelste antenna recht op staat en de zij antennes wijzen schuin naar buiten (30°- 45°).
User-added image

• Gebouwen met één verdieping - Alle drie (3) de antennes staan recht op.

User-added image

Product kenmerken:

• Linksys Smart Wi-Fi voor installatie en beheer van de router
  • 802.11ac draadloze technologie
  • WiFi geschikt voor 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n en 802.11ac
  • Ondersteunt Dual Band technologie
  • Tot 3x3 Spatiale streams
  • PHY gegevenssnelheid tot 600 Mbps op 2,4 GHZ
  • PHY gegevenssnelheid tot 1300 Mbps op 5 GHZ
  • Vier (4) LAN en één (1) WAN 10/100/1000 Mbps poorten
  • USB poorten
  • Eén (1) USB 3.0
  • Eén (1) USB 2.0
  • Gast netwerk (maximaal 50 gasten)
  • Beamforming ondersteuning
Achterkant:

User-added image

User-added image USB1 Poort (USB 3.0) en USB2 Poort (USB 2.0) – Sluit uw hard disks of flash drive aan op deze poorten. Deze ondersteunen FAT, FAT32, NTFS en HFS+ journaled en non-journaled bestandssystemen.

User-added image Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) knop - Als u een klant apparaten heeft, zoals draadloze printers die support Wi-Fi Protected Setup™ ondersteunen kunt u op de WPS knop drukken om automatisch de draadloze beveiliging te configureren voor uw draadloos netwerk. Om te weten hoe u apparaten kunt aansluiten met behulp van de WPS functie klikt u
 hier.

User-added image Reset - Deze knop biedt u de mogelijkheid om de router te resetten naar de fabrieksinstellingen. Houdt de Reset knop voor ongeveer 10 seconden ingedrukt.

User-added image Internet (Groen/Geel) - Gebruik een Ethernet-kabel, de Internet-poort sluit de router aan op uw Internet verbinding, wat doorgaans een kabel of een Digital Subscriber Line (DSL) modem is.

User-added image Ethernet / LAN 1-4 (Groen/geel) - Deze Ethernet-poorten sluit de router aan op de computers en andere op uw bedrade netwerk met behulp van Ethernet-kabels.

User-added image Voedingspoort - De voedingspoort sluit de voedingsadapter aan die is meegeleverd met uw router.

User-added image Aan/Uit knop - Druk hierop om de router AAN of UIT te zetten.

LED lampen:

LEDKleurActiviteitBeschrijving
Voeding
(Linksys logo)
WitUITStroom is UIT
Knipperen (0,7Hz)Opstarten / diagnostische test / firmware upgrade
Knipperen (1,67Hz)Fout met internetverbinding
EffenVerbonden met het Internet
Wi-Fi Protected Setup™ (WPS)GroenUITGeen WPS activiteit
Knipperen (1,0Hz)WPS in bezig. Tot 2 minuten
Knipperen (2,0Hz)WPS fout of sessie in overlap. Knippert voor 15 seconden en gaat UIT
Ethernet (LAN)Groen (rechts) / Geel (links)UITGeen fysieke verbinding op de poort
Knipperen
(4,0Hz)
(Geel)
Gegevens worden verzonden via de poort
Effen
(Groen)
Een Ethernet kabel is aangesloten op de poort
Internet (WAN)Groen (rechts) / Geel (links)UITGeen fysieke link op de poort
Knipperen
(4,0Hz)
(
Geel)
Gegevens worden verzonden via de poort
Effen
(Groen)
Een Ethernet kabel is aangesloten op de poort
Wi-FiGroenUITWiFi is uitgeschakeld
EffenWiFi is ingeschakeld

Browser vereisten:

• Recente versie van Internet Explorer®, Chrome™, Firefox® , Safari® (voor Mac® of iPad®) , Microsoft Edge™
  • Recente Adobe Flash® Player
Besturingssystemen (Voor printer utility):

• Windows® 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows Vista® SP1, Windows XP SP3
  • OS X® Leopard 10.5.8 of later, Snow Leopard 10.6.1 of later, Lion 10.7, Mountain Lion 10.8, Mavericks 10.9, Yosemite 10.10