De lokale gebruiker en lokale groep configureren op uw LAPAC1200 of LAPAC1750

In dit artikel wordt beschreven hoe u de Local User (Lokale gebruiker) en de Local Group (Lokale groep) configureert op uw LAPAC1200 of LAPAC1750.  Volg de onderstaande instructies voor meer informatie.

Stap 1:
Open de webgebaseerde opstartpagina van uw LAPAC en selecteer Captive Portal en klik vervolgens op Local User (Lokale gebruiker) in het vervolgkeuzemenu.

User-added image

Stap 2:
Klik op Add (Toevoegen) en stel dienovereenkomstig een gebruikersnaam en wachtwoord in.  Maak vervolgens, indien nodig, meerdere accounts en klik op Save (Opslaan) wanneer uw gereed bent.

User-added image

Stap 3:
Klik nu op Local Group (Lokale groep) onder Captive Portal.

OPMERKING:  Één groep kan één (1) of meerdere gebruikers associëren.

User-added image

Stap 4:
Voer een Group Name (Groepsnaam) in als u nog geen groep heeft gecreëerd en klik vervolgens op Add (Toevoegen).

User-added image

Stap 5:
Selecteer de Group Name (Groep naam) uit de vervolgkeuze menu en en wijs de juiste gebruiker hieraan toe.

User-added image

Stap 6:
Klik op Portal Profiles.

User-added image

Stap 7:
Koppel de groep aan de portalprofielen en zorg dat verificatie is ingesteld op Local (Lokaal).

Stap 8:
Klik op Save (Opslaan) om de wijzigen toe te passen.

Gerelateerde artikel:

Captive Portal configureren in LAPAC1200 of LAPAC1750