De stuurprogramma's instellen met het Linksys Setup.exe bestand op uw Linksys WUSB6100M

Het instellen van uw Linksys WUSB6100M is snel en eenvoudig. Met deze draadloze USB-adapter kunt u video's streamen, online gamen en surfen op het internet zonder vertraging of buffering. Dit artikel zal u begeleiden bij het instellen van de drivers van uw draadloze USB-adapter met behulp van de installatie software.

De draadloze USB-adapter ondersteunt alleen de besturingssystemen Windows
® 7, Windows 8.1, Windows 10. Windows 8 wordt NIET ondersteunt.

Voordat u verder gaat zorg ervoor dat de Linksys WUSB6100M NIET is aangesloten op uw computer.

1. Download en voer de installatiesoftware uit die wordt gevonden op de WUSB6100M downloadpagina.

U kunt ook de installatiesoftware gebruiken op de installatie-cd die bij uw apparaat wordt geleverd.

2. Klik op Next > (Volgende >).

3. Lees de License Agreement (Licentieovereenkomst) en klik op Next (Volgende).

4. Wacht tot u wordt gevraagd om uw draadloze USB-adapter aan te sluiten op uw computer.

User-added image

Als u uw draadloze USB-adapter nog niet heeft aangesloten en de voortgangsbalk is voltooid, ontvangt u de Unable to find your adapter! (Kan uw adapter te vinden!) foutbericht. Klik vervolgens op de Yes (Ja) knop en probeer het opnieuw. Zodra uw draadloze USB-adapter is gedetecteerd, worden de stuurprogramma's automatisch geïnstalleerd.

5. Klik op Finish (Voltooien).

6. Als uw computer een ingebouwde draadloze USB-adapter heeft, moet u deze uitschakelen om verbindingsproblemen met uw Linksys WUSB6100M te voorkomen.

7. U kunt nu verbinding maken met uw Wi-Fi.