De Linksys WUSB6100M installeren

Het instellen van uw Linksys WUSB6100M is snel en eenvoudig. U kunt de stuurprogramma's automatisch installeren via Windows® update. De Linksys WUSB6100M adapter ondersteunt alleen Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10 besturingssystemen. Windows 8 wordt NIET ondersteund.

In dit voorbeeld wordt het besturingssysteem Windows 10 gebruikt.

Volg de onderstaande stappen om te weten hoe u de Linksys WUSB6100M instelt.

1. Plaats de Linksys WUSB6100M-adapter in een beschikbare USB-poort op uw computer.

In het meldingsgebied ziet u het bericht Installing device driver software (Apparaat stuurprogramma's installeren) zodra uw

2. Zodra het stuurprogramma is geïnstalleerd, klikt u op het WiFi-pictogram sf194735-001_en_v4 in het systeemvak van uw bureaublad en selecteert u uw WiFi-naam.

Als u een dual-band router heeft, is het aanbevolen om uw adapter aan te sluiten op de 5 GHz band voor een hogere snelheid.

3. Klik op Connect (Verbinden). Als u bij het opstarten automatisch verbinding wilt maken met het netwerk, vinkt u Connect automatically (Automatisch verbinden) aan.

4. Voer uw netwerkbeveiligingssleutel of wachtwoordzin in en klik vervolgens op Next (Volgende).

sf194735-004_en_v4

U wordt gevraagd of u netwerkontdekking tussen de apparaten in uw netwerk wilt inschakelen. Als u een thuis- of werknetwerk instelt, selecteert u Yes (Ja).

Het WiFi-pictogram in het systeemvak zal veranderen in sf194735-005_en_v4.png, wat aangeeft dat er nu een internetverbinding is met uw netwerk. Als er geen internetverbinding is, wordt het pictogram weergegeven als sf194735-006_en_v4.png.

Als u geen veranderingen of berichten ziet dat de adapter wordt geïnstalleerd, controleer dan in Device Manager (Apparaatbeheer) of de adapter met succes is geïnstalleerd.

Meer informatie:

De stuurprogramma's instellen met het Linksys Setup.exe bestand op uw Linksys WUSB6100M