Verbonden apparaten in uw netwerk bekijken met de Linksys-app

Met de Linksys app kunt u veilig toegang tot uw thuisnetwerk krijgen met behulp van uw mobiele apparaat.  Het geeft u opties om wijzigingen aan te brengen in uw netwerkinstellingen, vergelijkbaar met de manier waarop u dat doet in de LinksysSmartWiFi.com-browser.

Dit artikel leert u hoe u alle aangesloten apparaten in uw netwerk kunt bekijken met behulp van de Linksys-app voor zowel online als offline apparaten.

Stap 1:
Verbind uw mobiele apparaat met de WiFi van uw router en open vervolgens de Linksys-app.

Stap 2:
Log in op uw Linksys cloud account.  Als u een iOS-apparaat gebruikt, klik dan hier.  Als u een Android™-apparaat gebruikt, klik dan hier.

Stap 3:
Tik op het dashboard op het menupictogram
image.png in de linkerbovenhoek.

Stap 4:
Tik op Devices (Apparaten).

iOSAndroid

U zou nu alle aangesloten apparaten op uw router moeten zien.  Elk apparaat wordt weergegeven als het is verbonden via WiFi of ethernet.  Draadloze clients geven ook de draadloze band weer waarmee de client is verbonden.

Tik op de naam van het apparaat om meer informatie over de client te bekijken of om een instelling te wijzigen.

• Device icon (Apparaatpictogram)
  • Device name (Naam apparaat)
  • Priority By Device (Prioriteit per apparaat)
  • Parental Controls (Ouderlijk toezicht
  • IP Address (IP adres)
  • Reserve DHCP (DHCP reserveren)
  • MAC Address (Mac adres)