Apparaten verbinden met behulp van de WPS op de Linksys-app

Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) voegt veilig apparaten toe aan uw WiFi zonder dat u een netwerknaam en wachtwoord hoeft in te voeren. Met de Linksys-app kunt u uw apparaten eenvoudig met het netwerk verbinden via WPS.

Voordat u begint:

• Het apparaat waarmee u verbinding wilt maken, moet ook WPS ondersteunen.
  • WPS is NIET beschikbaar wanneer uw beveiligingsmodus is ingesteld op WEP, MAC-filtering is ingeschakeld of uitzending is uitgeschakeld.
Dit artikel zal u helpen bij het verbinden van een apparaat met behulp van WPS in de Linksys-app. Volg de onderstaande instructies, afhankelijk van het besturingssysteem van uw apparaat.
Instructies

1. Verbind uw mobiele apparaat met de WiFi van uw router en open vervolgens de Linksys-app.

2. Log in op de Linksys app.

3. Tik op het Dashboard op het menu pictogram sf203478-001_en_v6.png in de linkerbovenhoek.

iOSAndroid

4. Tik op Wi-Fi Settings (WiFi-instellingen).

iOSAndroid

5. Scroll naar beneden en selecteer Connect a Device With WPS (Verbind een apparaat met WPS).

6. Zet de WPS-schakelaar op AAN en tik op Connect (Verbinden). Het kan tot 2 minuten duren voordat de WPS-koppeling is voltooid. Om in plaats daarvan een pincode te gebruiken, tikt u op Use a PIN (Gebruik een pincode).

Zorg ervoor dat u binnen 2 minuten op de WPS-knop drukt om uw apparaat te verbinden.

7. Controleer na de timer van 2 minuten of uw apparaat is verbonden met WiFi. Zodra het is verbonden, verschijnt de apparaatnaam in het gedeelte Devices (Apparaten) van de Linksys-app. Tik indien nodig op het pictogram refresh (Vernieuwen) sf203478-009_en_v6.png.