Uw Linksys Intelligent Mesh admin-wachtwoord wijzigen

Het standaardwachtwoord van een Linksys Intelligent Mesh-router met een oudere firmware is admin.

Dit artikel helpt u bij het aanmaken of wijzigen van het beheerderswachtwoord van uw router via de Linksys-app of de LinksysSmartWiFi.com-browser.  Klik op de onderstaande links voor meer informatie.

OPMERKING:  Met de nieuwste firmware gebruiken routers die IMDA ondersteunen niet langer admin als standaardwachtwoord.

Linksys-app
LinksysSmartWiFi.com-pagina

Linksys-app

Stap 1:
Verbind uw mobiele apparaat met de WiFi en open vervolgens de Linksys-app.

Stap 2:
Voor iOS, tik op Manage Your Wi-Fi (Uw WiFi beheren).  Voor Android tik op Log in (Inloggen).

iOSAndroid

Stap 3:
U wordt gevraagd om in te loggen met uw Linksys cloud account.  Voer de benodigde gegevens in en tik op Log in (Inloggen).

iOSAndroid

U kunt er ook voor kiezen om in te loggen met het Router Password (Wachtwoord router) op iOS of Use Router Password (Routerwachtwoord gebruiken) op Android.

OPMERKING:  Als u zich niet kunt aanmelden bij de Linksys-cloud of als deze niet beschikbaar is, moet u uw beheerderswachtwoord herstellen.  Klik hier voor instructies om uw beheerderswachtwoord te herstellen.

Stap 4:
Tik op het dashboard op het menu pictogram in de linkerbovenhoek.

iOSAndroid

Stap 5:
Tik op Network Administration (Netwerkbeheer).

OPMERKING:  Afbeelding kan variëren, afhankelijk van uw router en apparaat.

Stap 6:
Tik op Change Router Password and Hint (Routerwachtwoord en hint wijzigen).

Stap 7:
Voer uw nieuwe wachtwoord in het veld.  U kunt ook een optionele wachtwoordhint aanmaken.

Stap 8:
Tik op Save (Opslaan).

U heeft nu met succes uw beheerderswachtwoord gewijzigd.
LinksysSmartWiFi.com pagina

Stap 1:
Open een webbrowser om toegang te krijgen tot de pagina LinksysSmartWiFi.com.  Voor instructies, klik hier.

Stap 2:
Onder Router Settings (Router instellingen) klik op Connectivity (Connectiviteit).

OPMERKING:  Afbeelding kan variëren, afhankelijk van uw router.

Stap 3:
Klik op het tabblad Basic (Basis) klik op Edit (Bewerken) en voer het gewenste Admin password (Beheerderswachtwoord) in.  U kunt ook een optionele Password hint (Wachtwoordhint) toevoegen.

Stap 4:
Klik op de knop User-added image (Toepassen) om de veranderingen toe te passen.