Het beheerderswachtwoord van uw Linksys Intelligent Mesh herstellen

Tijdens de installatie wordt een door het systeem gegenereerd admin-wachtwoord gemaakt om uw node te beveiligen.  Om veiligheidsredenen is dit wachtwoord niet zichtbaar.  U moet dit wachtwoord wijzigen door u aan te melden bij uw Linksys-app via het Linksys cloud account dat u tijdens de installatie heeft gemaakt of gebruikt.  Als de Linksys cloud niet werkt of als u zich niet kunt aanmelden met uw beheerderswachtwoord, kunt u de herstelmethode gebruiken.  Klik hier om het wachtwoord van uw Linksys-serveraccount te herstellen.

De onderstaande stappen bevatten instructies voor het herstellen van het beheerderswachtwoord.  Als u zich echter kunt aanmelden met uw Linksys cloud account, kunt u eenvoudig het beheerderswachtwoord wijzigen in de Linksys-app.  Klik hier voor instructies.

Instructies

OPMERKING:  Stappen en afbeeldingen kunnen variëren, afhankelijk van het besturingssysteem van uw mobiele apparaat.  In de onderstaande voorbeelden wordt iOS gebruikt.

Stap 1:
Verbind uw mobiele apparaat met de WiFi van uw router en open vervolgens de Linksys-app.

Stap 2:
Tik voor iOS op Manage Your Wi-Fi (Beheer uw WiFi).

OPMERKING:  Tik voor Android op Log in (Inloggen).

Stap 3:
Tik op Router Password (Routerwachtwoord).

OPMERKING:  Tik voor Android op Use Router Password (Routerwachtwoord gebruiken).

Stap 4:
Tik op Reset Password (Wachtwoord opnieuw instellen) en voer de vijfcijferige herstelcode in die u vindt op het productlabel dat wordt weergegeven onder aan ELK van de nodes die deel uitmaken van uw netwerk.

Stap 5:
Tik op Continue (Doorgaan).

Stap 6:
Voer een nieuw beheerderswachtwoord en een optionele wachtwoordhint in.  Als u klaar bent, tikt u op Submit (Verzenden).

Wacht tot de instellingen zijn toegepast.

U wordt dan doorgestuurd naar het dashboard.