Een Apple TV® aansluiten op uw Linksys Velop

Apple TV® biedt u de mogelijkheid om films, sports, muziek en meer te stream op uw TV uit uw netwerk.  Ook kunt u de inhoud van uw Mac® of iOS-apparaat spiegelen.

Dit artikel beschrijft hoe u uw Apple TV kunt aansluiten op het netwerk van uw Linksys Velop.

Vereisten:

• ​Een Apple TV ingesteld en geconfigureerd op uw TV
  • Uw WiFi-instellingen

Instructies

Draadloze aansluiting
Bekabelde aansluiting

Draadloze aansluiting

Stap 1:
Zet uw TV aan en steek de stekker van uw Apple TV apparaat op een stopcontact.

Stap 2:
Op het beginscherm selecteer Settings > Network (Instellingen > Netwerk).

OPMERKING:  Apple TV kan geen verbinding maken met netwerken die aanvullende of secundaire login (bijv captive netwerken) vereisen.

Stap 3:
Selecteer de naam van uw WiFi en wanneer er om gevraagd wordt voer uw wachtwoord in.  Om te weten te komen wat de draadloze instellingen van uw Linksys Velop zijn, moet de Linksys Velop dashboard openen en in Wi-Fi tikken op uw WiFi naam.  Voor meer informatie over de Linksys Velop dashboard, klik hier
.

Bekabelde aansluiting

Voordat u verder gaat heeft u het volgende nodig:

• Een Apple TV ingesteld en geconfigureerd op uw TV
  • Een Ethernet-kabel
Stap 1:
Zet uw TV aan en steek de stekker van uw Apple TV apparaat op een stopcontact.

Stap 2:
Sluit uw Apple TV aan op uw Linksys Velop met behulp van een Ethernet-kabel.

Stap 3:
Wacht tot uw Apple TV is geactiveerd.  Zodra het is geactiveerd volg de on-screen instructies.

OPMERKING:  Als u problemen ondervindt bij het aansluiten van uw apparaat op uw Linksys Velop, kunt u hier klikken.

Gefeliciteerd, u heeft nu met succes uw Apple TV op uw netwerk aangesloten.