Het beheerswachtwoord van de Linksys WRT32X wijzigen

Het administrator password (Beheerderswachtwoord) van de router wordt gebruikt om te voorkomen dat ongeautoriseerde personen toegang krijgen tot de webinterface van uw router en één van de instellingen veranderen.  Het standaard wachtwoord voor de router is admin.  Het is aan te bevelen om het beheerderswachtwoord te wijzigen om ongewenste toegang te voorkomen.

Volg de onderstaande instructies om het beheerderswachtwoord van de Linksys WRT32X AC3200 Dual-Band Wi-Fi Gaming Router met Killer Prioritization Engine te wijzigen:

Stap 1:
Open de Linksys WRT32X web interface.  Voor instructies klik hier.

Stap 2:
Aan de linkerkant van het scherm klik op Router Administration (Router Administratie).

User-added image

Stap 3:
Onder General (Algemeen), voer in uw nieuwe wachtwoord in het veld Admin Password (Beheerderswachtwoord).  U kunt ook een Password Hint (Wachtwoordhint) toevoegen om u te helpen uw admin password (Beheerderswachtwoord) te onthouden.

User-added image

OPMERKING:  Het admin password (Beheerderswachtwoord) zal niet zichtbaar zijn.  Door op het oog pictogram te klikken kunt u het NIEUWE wachtwoord dat u invoert, bekijken, niet het huidige wachtwoord.

Stap 4:
Klik op User-added image (Opslaan) aan de onderkant om de verandering op te slaan.

Als geen van uw wachtwoorden werkt en u zich niet kunt aanmelden bij de router, moet u mogelijk de router opnieuw instellen.  Klik hier voor meer informatie.  Nadat u uw router succesvol heeft gereset, moet u de instellingen van uw router opnieuw configureren.  Voor instructies, hier.

Gerelateerde video's:

Wat is de Killer Prioritization Engine van de Linksys WRT32X (VIDEO)
De Wi-Fi instellingen van de Linksys WRT32X wijzigen (VIDEO)
Het beheerderswachtwoord van de Linksys WRT32X wijzigen (VIDEO)
Overzicht van het Linksys WRT32X Dashboard (VIDEO)
De Guest Access (Gastentoegang) functie van de Linksys WRT32X in te stellen (VIDEO)
Prioritering instellen op de Linksys WRT32 (VIDEO)