Het wachtwoord van het Linksys cloud account wijzigen met de Linksys-app

Dit artikel geeft u stapsgewijze instructies voor het wijzigen van het wachtwoord van uw Linksys cloud-account met behulp van de Linksys-app.

1.
Log in op de Linksys app.

2. Tik op het menupictogram linksboven in het dashboard.

iOSAndroid

3. Tik op Account voor iOS of My Account (Mijn Account) voor Android.

iOSAndroid

4. Maak een nieuw wachtwoord aan en tik op Save (Opslaan).

5. U heeft nu het wachtwoord van uw Linksys cloud account gewijzigd. Om te controleren of uw nieuwe wachtwoord werkt, meldt u zich opnieuw af bij de Linksys-app en logt u in met uw nieuwe wachtwoord.

Meer informatie:

Het wachtwoord van het Linksys cloud account wijzigen via de pagina LinksysSmartWiFi.com