Hoe u uw Linksys Intelligent Mesh-netwerk opnieuw kunt opstarten

Het opnieuw opstarten van uw mesh-netwerk is veel minder storend dan een fabrieksreset omdat alle instellingen behouden blijven. In dit artikel vindt u stapsgewijze instructies voor het opnieuw opstarten van uw netwerk.

Klik op onderstaande links voor specifieke instructies. Volg deze instructies als u uw node moet
resetten naar de fabrieksinstellingen.

Linksys app
LinksysSmartWiFi.com pagina

Linksys app

1. Log in op de Linksys-app en open uw dashboard.

2. Tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.

3. Tik op Network Administration (Netwerkbeheer).

iOSAndroid™

4. Op de pagina Network Administration (Netwerkbeheer), scroll naar beneden en tik op Restart Router (Router opnieuw opstarten).

5. Tik op Restart (Opnieuw opstarten).

Uw apparaten zullen de verbinding met het netwerk verbreken, maar ze zullen automatisch opnieuw verbinding maken zodra de node gereed is en de apparaten het netwerk hebben gevonden.

U heeft nu uw Linksys mesh-netwerk opnieuw opgestart.

LinksysSmartWiFi.com pagina

1. Log in op LinksysSmartWiFi.com pagina.

2. Klik onder Router Settings (Routerinstellingen) op Troubleshooting (Problemen oplossen).

3. Ga naar Diagnostics (Diagnose) en klik vervolgens op Restart mesh WiFi system (Mesh WiFi-systeem opnieuw opstarten).

4. Tik op Restart (Opnieuw opstarten).

Uw apparaten zullen de verbinding met het netwerk verbreken, maar ze zullen automatisch opnieuw verbinding maken zodra de node gereed is en de apparaten het netwerk hebben gevonden.

U heeft nu uw Linksys mesh-netwerk opnieuw opgestart.