Lijst met compatibele externe USB-harde schijven voor Linksys-routers

De File Allocation Table (FAT), New Technology File System (NTFS) en Hierarchical File System+ (HFS+) (Hiërarchisch Bestandssysteem+ (HFS+)) zijn enkele van de formaten die uw Linksys Smart Wi-Fi Routers en Linksys Wi-Fi Routers ondersteunen. Om configuratieproblemen met uw USB-opslagapparaat te voorkomen, moet u het formaat controleren voordat u het instelt met uw Linksys-router. Uw router detecteert het opslagapparaat met een niet-ondersteunde indeling mogelijk niet.

OPMERKING: Er is geen apparaat installatie vereist, omdat USB-opslagstations plug-and-play-apparaten zijn. Het moet automatisch worden gedetecteerd zodra het is aangesloten op de USB-poort van de router.

Klik op de onderstaande links om een lijst met geteste USB-opslagapparaten te bekijken die compatibel zijn met elke router. Als uw apparaat model niet in deze lijst staat, raadpleegt u de ondersteuningspagina van Linksys voor meer informatie.

Linksys EA8500
Linksys WRT1900AC en WRT1900ACS
Linksys EA6300
Linksys EA6400
Linksys EA6500
Linksys EA6700 en EA6500 v2
Linksys E3200
Linksys EA4500 v3
Linksys E3000 en E2100L
Linksys EA4500

Als u een niet-ondersteunde bestandstyp\partitiefout op uw Linksys Smart Wi-Fi Router tegenkomt, is een van de stappen die u kunt doen om dit op te lossen het formatteren van uw externe opslagapparaat. Klik hier voor meer informatie over het indelen van uw externe harde schijf op een Windows®-platform.

Gerelateerde artikel:

Productvergelijking tussen Linksys EA6100, EA6200, EA6300, EA6350, EA6400, EA6500, EA6700, EA6900, EA8500 en EA9200