De Linksys Velop Multiroom Intelligent Mesh (AX5300) WiFi 6-systeem leren kennen

De Linksys Velop Multiroom Intelligent Mesh (AX5300) WiFi 6-systeem ondersteunt de nieuwste Wi-Fi® 6 (802.11ax) standaard voor het leveren van echte Gigabit-snelheden tot 5,3 Gbps met 12-stream capaciteit door het hele huis.

De Wi-Fi 6-standaard verzendt en ontvangt meerdere gegevensstromen tegelijkertijd en biedt tot vier keer meer WiFi-capaciteit voor elke mobiele, streaming-, gaming- en smart home-apparaten op uw Velop-netwerk.

User-added image

Kenmerken

• Ondersteunt 802.11ax (AX5300) tot 5.3 Gbps
  • Vier keer meer capaciteit dan een AC-router
  • Tri-Band dynamische backhaul
  • 4x4 Spatiale Streams
  • Next-generation Orthogonal Frequency-Division Multiple Access (OFDMA)-technologie
  • Lager stroomverbruik
  • 2.2 GHz quad-core processor
  • Intelligent Mesh™
  • WiFi-beveiliging
  • Naadloos roamen
  • Gastnetwerk
  • Ouderlijk toezicht
  • Dekking tot 3,000 sq feet per node
  • Gewicht: 1,58 kg (3.48 lbs)
  • Afmetingen:  4,45 in x 4,45 in x 9,57 in

User-added image

• Poorten:
  • Vier gigabit ethernetpoorten
  • Eén gigabit internetpoort
  • Voedingspoort (12V, 4A)
  • Eén USB 3.0 poort voor externe opslag.  Ondersteunde formaten:
  • Windows®:  NTFS, FAT32 en Samba
  • Mac®:  APFS (read-only), FAT32 en HFS+
  • Ondersteunt SMB v2.0
  • UPnP®
  • Ondersteunt tot 11 mA stroomverbruik
  • Knoppen en schakelaars
  • Resetknop
OPMERKING:  Om de node terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, houdt u eerst de knop ingedrukt (u ziet een heldere rode flits, gevolgd door drie tot vier snel rode, vervaagde pulsen en nog een heldere rode flits), waarna u de knop kunt loslaten.

• Wi-Fi Protected Setup™ (WPS)-knop
  • Eén stroomschakelaar (schuiven)

User-added image

Vereisten voor installatie

• Een modem of gateway met een actieve internetverbinding
  • De nieuwste versie van de Linksys-app
  • Nieuwste mobiele iOS- of Android™-apparaat
  • Bluetooth® (voorkeur voor installatie)
Inhoud van de verpakking

• Linksys Velop Multiroom Intelligent Mesh (AX5300) WiFi 6-systeem
  • Snelstartgids
  • Ethernet-kabel (twee ethernetkabels voor het twee-pack-model)
  • Voedingsadapter (twee voedingsadapters voor het twee-pack model)
  • Garantie-informatie en wettelijk verplichte documentatie
Klik hier voor meer informatie over het Linksys Velop Multiroom Intelligent Mesh (AX5300) WiFi 6-systeem.

Voor installatie-instructies, klik op de onderstaande links:

De hoofdnode installeren met behulp van een Statische WAN IP-adres
Uw Velop systeem met een mobiel iOS-apparaat installeren
De Linksys Velop Multiroom Intelligent Mesh (AX5300) WiFi 6-systeem installeren op een Android-apparaat
De Linksys Velop node instellen met een PPPoE-verbinding