Hoe wifi uit te schakelen (AT&T)

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de wifi van uw verschillende AT & T™-routers / -gateways kunt uitschakelen.  Klik op onderstaande links voor meer instructies.

OPMERKING:  Als uw router / gateway-model niet in de lijst staat of de web interface van uw apparaat er anders uitziet, neemt u contact op met de fabrikant van het apparaat voor verdere instructies.

Motorola NVG589
Pace 5031NV, 2Wire 3800HGV-B, Pace 4111N, 2Wire i38HG + i3812V / iNID
2Wire 2701HGV-B
ARRIS BGW210, ARRIS NVG599
NETGEAR 7550 B90
ARRIS NVG595

Motorola® NVG589

Stap 1:
Open een browser en voer "192.168.1.254" in de adresbalk in en druk vervolgens op [Enter] om toegang te krijgen tot de web interface van de router / gateway.

User-added image

Stap 2:
Klik op Wireless (Draadloos) onder Thuisnetwerk.

Stap 3:
Selecteer op de pagina Wireless settings (Draadloze instellingen) Disabled (Uitgeschakeld) als uw Wireless Operation (Draadloze bewerking).

Stap 4:
Klik op Save (Opslaan) om wijzigingen toe te passen.

OPMERKING:  Voer indien nodig de Device Access Code (Apparaattoegangscode) aan de zijkant van uw router / gateway in het veld Password (Wachtwoord) in.

Pace 5031NV, 2Wire 3800HGV-B, Pace 4111N, 2Wire i38HG + i3812V / iNID

Stap 1:
Open een browser en voer "192.168.1.254" in de adresbalk in en druk vervolgens op [Enter] om toegang te krijgen tot de web interface van de router / gateway.

User-added image

Stap 2:
Klik op Settings (Instellingen).

Stap 3:
Klik op LAN > Wireless (LAN > Draadloos).

Stap 4:
Selecteer op de Wireless Interface (Draadloze interface) pagina Disabled (Uitgeschakeld) als uw draadloze netwerken / draadloos accesspoint.

Stap 5:
Klik op Save (Opslaan) om wijzigingen toe te passen.

OPMERKING:  Voer indien nodig de Device Access Code (Apparaattoegangscode) aan de zijkant van uw router / gateway in het veld Password (Wachtwoord) in.

2Wire 2701HGV-B

Stap 1:
Open een browser en voer "192.168.1.254" in de adresbalk in en druk vervolgens op [Enter] om toegang te krijgen tot de web interface van de router / gateway.

User-added image

Stap 2:
Klik op Home Network om de pagina View Network Summary (Bekijk netwerkoverzicht) te bekijken.

Stap 3:
Selecteer onder Home Network Local Interfaces Status (Status thuisnetwerk lokale interfaces) de optie Disabled (Uitgeschakeld) naast Wireless (Draadloos).

Stap 4:
Klik op Save (Opslaan) om wijzigingen toe te passen.

OPMERKING:  Voer indien nodig de Device Access Code (Apparaattoegangscode) aan de zijkant van uw router / gateway in het veld Password (Wachtwoord) in.

Stap 1:
Open een browser en voer "192.168.1.254" in de adresbalk in en druk vervolgens op [Enter] om toegang te krijgen tot de web interface van de router / gateway.

User-added image

Stap 2:
Klik op Home Network > Wireless (Thuisnetwerk> Draadloos).

OPMERKING:  Voer indien nodig de Device Access Code (Apparaattoegangscode) aan de zijkant van uw router / gateway in het veld Password (Wachtwoord) in.

Stap 3:
Op de pagina Wireless (Draadloos) ziet u de wifi-instellingen per band.  Zorg ervoor dat de Radio Selection (Radioselectie) is ingesteld op 2,4 GHz-radio en selecteer Off (Uit) als Wi-Fi Operation (Wifi-bewerking).

Stap 4:
Klik op Save (Opslaan).

Stap 5:
Selecteer op dezelfde manier 5 GHz-radio onder Radio Selection (Radioselectie) en klik vervolgens op Off (Uit) als Wi-Fi Operation (Wifi-bewerking).

Stap 6:
Klik op Save (Opslaan) om wijzigingen toe te passen.

Stap 1:
Open een browser en voer "192.168.1.254" in de adresbalk in en druk vervolgens op [Enter] om toegang te krijgen tot de web interface van de router / gateway.

User-added image

Stap 2:
Klik op Wireless (Draadloos).

OPMERKING:  Voer indien nodig de Modem Access Code (modemtoegangscode) aan de zijkant van uw router / gateway in het veld Password (Wachtwoord) in.

Stap 3:
Selecteer op de pagina Wireless Setup (Draadloze installatie) Disabled (Uitgeschakeld) als uw Wireless Operation (Draadloze bewerking).

Stap 4:
Klik op Save (Opslaan) om wijzigingen toe te passen.

Stap 1:
Open een browser en voer "192.168.1.254" in de adresbalk in en druk vervolgens op [Enter] om toegang te krijgen tot de web interface van de router / gateway.

User-added image

Stap 2:
Klik op Wi-Fi onder Local Network (Lokaal netwerk).

Stap 3:
Selecteer op de pagina Wireless settings (Draadloze instellingen) Off (Uit) als Wi-Fi Operation (Wifi-bewerking).

Stap 4:
Klik op Save (Opslaan) om wijzigingen toe te passen.

OPMERKING:  Voer indien nodig de Device Access Code (Apparaattoegangscode) aan de zijkant van uw router / gateway in het veld Password (Wachtwoord) in.