Hoe wifi uit te schakelen (Cox)

Dit artikel leidt u door algemene instructies over hoe uw wifi kunt uitschakelen op de Cox-ondersteunde apparaten hieronder.

OPMERKING:  De stappen en instructies kunnen variëren, afhankelijk van het model van uw router / gateway.  Als uw model niet in de lijst staat, neemt u contact op met de fabrikant van uw apparaat voor ondersteuning.

• NETGEAR® WNDR3700 / R6300 / N150 / WNR1000 / WNR2000 / C3000
  • Arris SURFboard® SBG6782
  • Arris TG1682
  • Cisco® DPC3825

Voordat u begint

• Zorg ervoor dat de computer die u gebruikt om toegang te krijgen tot de webgebaseerde opstartpagina van uw router of gateway er rechtstreeks op is aangesloten of via wifi ermee is verbonden.
  • Zorg ervoor dat u uw inloggegevens kent, want deze verschillen voor elke fabrikant.  Neem contact op met de fabrikant van uw apparaat voor ondersteuning.

NETGEAR WNDR3700/R6300/N150/WNR1000/WNR2000/C3000

Stap 1:
Start een browser.  Voer "https://www.routerlogin.net" in de adresbalk in en druk op [ENTER].

Stap 2:
Voer de inloggegevens voor uw apparaat in.  De standaardgebruikersnaam is admin en het standaardwachtwoord is password.

Stap 3:
Klik op het tabblad Advanced (Geavanceerd).

Stap 4:
Klik op Advanced Setup > Wireless Settings (Geavanceerde instellingen > Draadloze instellingen).

Stap 5:
Schakel het selectievakje Enable Wireless Router Radio (Draadloze routerradio inschakelen) uit voor zowel de 2,4 GHz- als 5 GHz-netwerken.

Stap 6:
Klik op Apply (Toepassen).

Arris SURFboard SBG6782, Arris TG1682

Stap 1:
Start een browser.  Voer "https://192.168.0.1" in de adresbalk in en druk op [ENTER].

Stap 2:
Voer de inloggegevens in die zich op de achterkant van uw router bevinden.

• De standaard gebruikersnaam en wachtwoord voor Arris SURFboard SBG6782 zijn respectievelijk admin en motorola.
  • De standaard gebruikersnaam en wachtwoord voor Arris TG1682 zijn respectievelijk admin en password.

Stap 3:
Klik op Wireless > 802.11 radio (Draadloos> 802.11-radio).

Stap 4:
Selecteer onder Wireless Network (Draadloos netwerk) Disabled (Uitgeschakeld).  Voor Arris SURFboard SBG6782 doet u dit voor zowel tabbladen van 2,4 GHz als 5 GHz.  Voor Arris TG1682 klikt u op het vervolgkeuzemenu voor Wireless Radio Enable (Draadloze radio inschakelen) en selecteert u Disabled (Uitgeschakeld) voor zowel de tabbladen 2,4 GHz als 5 GHz.

Stap 5:
Klik op Apply (Toepassen).

Cisco DPC3825

Stap 1:
Start een browser.  Voer "https://192.168.0.1" in de adresbalk in en druk op [ENTER].

Stap 2:
Voer de inloggegevens voor uw apparaat in.  De standaard gebruikersnaam en wachtwoord voor Cisco DPC3825 is leeg.

Stap 3:
Ga naar Wireless > Basic Settings (Draadloos > Basisinstellingen).

Stap 4:
Selecteer onder Wireless Network (Draadloos netwerk) Disabled (Uitgeschakeld).

Stap 5:
Klik op Apply (Toepassen).