Toegang krijgen tot het Linksys app-dashboard voor de Linksys EA-serie routers met behulp van een iOS-apparaat

Het Linksys app-dashboard is de startpagina van uw router.  Hier ziet u de status van de internetverbinding en het aantal apparaten dat is aangesloten op de Linksys EA-serie routers.  Dit artikel laat zien hoe u toegang krijgt tot het Linksys app-dashboard met uw iOS-apparaat.

Zorg voordat u begint voor het volgende:

• Een mobiel iOS-apparaat met de nieuwste versie van de Linksys-app
Stap 1:
Verbind uw iOS-apparaat met de WiFi van de router en start de Linksys-app.

Stap 2:
Tik op Manage Your Wi-Fi (Beheer uw WiFi).

User-added image

Stap 3:
Voer de gegevens van uw Linksys cloud account in of tik op Router Password (Routerwachtwoord) om u aan te melden via het beheerderswachtwoord van uw router.  Tik op Log in (Inloggen).

User-added image

Als u geen Linksys cloud account heeft, tikt u op Create an account (Een account aanmaken).  Voer de vereiste gegevens in en tik op Create Account (Account aanmaken).

User-added image

Als u meerdere netwerken heeft, selecteer dan een netwerk om door te gaan.

User-added image

Als de router nog niet aan uw account is gekoppeld, wordt u gevraagd deze toe te voegen of in te stellen.  Volg de instructies op het scherm in de app om uw router aan het account te koppelen.

Stap 4:
Nadat u bent ingelogd, wordt u rechtstreeks naar het dashboard van de Linksys-app geleid.  Tik op het menupictogram linksboven op het dashboard om uw menuopties te zien.

User-added image

Menu opties

User-added image

• Uw WiFi-naam verschijnt bovenaan de menulijst.
  • In de sectie Devices (Apparaten) wordt het totale aantal verbonden clients weergegeven.  Klik hier voor meer informatie.
  • In het gedeelte Parental Controls (Ouderlijk toezicht) wordt het totale aantal clients weergegeven waarop ouderlijk toezicht is geconfigureerd.
Andere menu-opties zijn de volgende:

Als uw router in Bridge-modus staat, worden de volgende opties niet ondersteund en worden grijs weergegeven: Devices, Parental Controls en Device Prioritization (Apparaten, Ouderlijk toezicht en Apparaatprioritering).

Om bij de app af te melden, tikt u op Account > Log Out (Account > Uitloggen) als u ingelogd bent via de server.  Als u bent ingelogd met uw beheerderswachtwoord, tikt u op Log Out (Afmelden).