Uw wifi-instellingen configureren voor videogesprekken

Tegenwoordig schakelen mensen over naar een werk vanuit huis, wat kan leiden tot verhoogde interferentie in uw wifi-huis.  Vooral wanneer u videogesprekken voert, moet uw internetverbinding stabiel zijn.  Volg de onderstaande configuratietips om dit probleem op te lossen.

• Maak verbinding met de 5 GHz-band van uw wifi
Bekijk de onderstaande artikel links voor meer informatie:

• Wijzig uw Wifi-kanaalbreedte in 20 MHz op een Linksys-router
Hoewel de stappen vergelijkbaar zijn, kunnen de afbeeldingen er anders uitzien, afhankelijk van uw router.  In dit voorbeeld wordt een Linksys Smart Wi-Fi-router gebruikt.

Stap 1:
Open uw Linksys server account.  Klik hier voor meer informatie.

Stap 2:
In Router Settings (Router instellingen) klik op Wi-Fi Settings (Wifi-instellingen) in het linkernavigatievenster.

User-added image

Step 3:
In tabblad Basic (Basis) klik op Edit (Bewerken) naast Wi-Fi Settings (Wifi-instellingen).

User-added image

Step 4:
Kies in het vervolgkeuzemenu Channel width (Kanaalbreedte) 20 MHz Only.

User-added image

Stap 5:
Klik op Apply > Ok (Toepassen > Ok) om de wijzigen op te slaan.

Voor meer informatie klik op de onderstaande links:

Het draadloze kanaal op de klassieke webgebaseerde interface wijzigen
De Wifi-instellingen wijzigen met behulp van de Linksys cloud account